You are currently viewing Explore your future with BDO!

Explore your future with BDO!

If you are looking for a career in financial consulting or auditing, get the chance to know us before you graduate. We we will list upcoming events and opportunities for you to explore your future with us!

In BDO we put our employees first. The reason is simple, we want to create the best client experience and our employees leverage it. We offer ambitious skills development and education plans to create long term careers. If you are service minded and great at building essential business relationships you will most likely succeed and enjoy working at BDO. We love to engage in our customers and help their business grow.

Artikel SU sve (eng avslutning)
BDO – en plats för nyfikna och sociala förmågor

Intresset för vår bransch är stort – jättekul tycker vi. För det är en spännande bransch där det händer mycket. Ny teknik och yrkesroller som förändras gör att nya kompetenser efterfrågas. Sociala förmågor och kunskap om modern teknik blir allt viktigare.

Dagens arbetssätt och digitala lösningar med automatiserade tjänster gör att vi kan lägga mer tid på rådgivning – att hjälpa våra kunder att växa och nå framgång. För att vi på BDO ska kunna erbjuda den där rådgivningen med det lilla extra arbetar vi målmedvetet med kompetensutveckling och ledarskapsprogram under hela arbetslivet. En bra balans mellan arbete och fritid är också avgörande för att en medarbetare ska trivas och göra ett bra jobb.

Konsultbranschen är hård, men på BDO ligger frisknärvaron på ca 97 procent. Vi har ett preventivt program med såväl friskvård som samtalsstöd, naprapat och kiropraktor för att alla ska kunna hålla sig i god form. Vår årliga medarbetarundersökning visar också att medarbetarna generellt är nöjda.

Vilka är då BDO? Jo vi växer stadigt och har nu närmare 700 medarbetare. Ser man till de tjänster vi erbjuder är BDO ungefär som vilken annan av de större rådgivnings- och revisionsbyråerna som helst. Vi kan fungera som heltäckande affärspartner åt allt ifrån enskilda firmor till börsbolag och internationella koncerner.

Det som utmärker oss är istället det där som kan vara lite svårt att ta på – men som upplevs. Och som år efter år resulterar i att vi har de nöjdaste kunderna i branschen. I vår vision kallar vi det för “enastående service”, men våra kunder beskriver det i lite mer begripliga termer. De använder ord som engagerade, nyfikna och innovativa. Vi får även höra att vi är proaktiva, trevliga och ofta överträffar förväntningarna.

Just nu söker vi revisorsaasistenter i Nyköping, Göteborg och Stockholm. Läs mer & sök!
http://www.bdo.se/sv-se/karriar/student

Leave a Reply