You are currently viewing ABCD står kort och gott för Audit&Assurance, Business Process Solutions, Case och Deloitte

ABCD står kort och gott för Audit&Assurance, Business Process Solutions, Case och Deloitte

THIS EVENT IS FOR SWEDISH SPEAKING STUDENTS

Är du sugen på att spetsa dina casekunskaper? Vill du knyta värdefulla kontakter inför framtiden på ett globalt företag? Då är det här evenemanget något för dig!

ABCD står kort och gott för Audit&Assurance, Business Process Solutions, Case och Deloitte där vi erbjuder studenter möjligheten att få träffa medarbetare från Deloitte på deras huvudkontor i Stockholm. Medarbetarna kommer från avdelningarna Audit&Assurance (revision) och Business Process Solutions (business consulting).

Under dagen kommer Deloitte hålla presentation om sina respektive avdelningar. 
Därefter kommer vi i grupp lösa case där vi får chansen att känna på hur det dagliga arbetet på varje avdelning kan se ut. Det är dessutom en superbra övning inför framtida rekryteringsprocesser!

Förutom fika under dagen så avslutar vi sedan eventet på topp med en härlig middag tillsammans med Deloittes representanter, en perfekt chans att knyta nya kontakter och att få veta mer om företaget under avslappnade omständigheter.

Ansök senast 11 december
Ansök senast 11 december genom e-post till deloitte@foreningenekonomerna.seI din anmälan skall du bifoga CV och en kort motivering till varför du vill delta. Antalet platser är begränsat.

När? Måndag 16 december
Var? Deloitte, Rehnsgatan 11, Stockholm
Kl. 14:30-21:00

Leave a Reply