Aktea | Backoffice

Employer: Aktea

Type: Part-time

Location: Stockholm 

Start: As soon as possible

Flexibelt extraarbete som backoffice

Aktea är en snabbt växande konsultbolag inom energieffektivisering. Vi bidrar till klimatomställningen med Sveriges företag genom energieffektiva fastigheter, smarta system, solceller och elektrifiering. Våra kontor finns i alla väderstreck – Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Umeå och Uppsala – och bolaget omsätter drygt 50 mkr. Bolaget ägs av medarbetare och huvudkontoret ligger i Stockholm. Sedan flera år har studenter bemannat vår centrala Backoffice-funktion. Nu behöver vi ytterligare en medlem i gruppen – nämligen dig!

“Som Backoffice är jag ett dagligt stöd till Akteas konsulter. Man får lära sig massor om hur ett företags ekonomi fungerar, hur en konsult arbetar och om Microsofts olika program. Att jag sen kunde ta mig igenom studierna utan lån var såklart ett annat plus.” Lukas, läser på KTH

Uppdrag och arbetsuppgifter

Som Backoffice kommer du framför allt att vara ett dagligt stöd till våra konsulter. Det kan handla om att skicka fakturor och boka konferenser, registrera nya kunder och uppdrag, fixa ramavtal med leverantörer, osv. Du kommer alltså att få lära dig mycket om konsultyrket, ekonomiadministration, projektledning, programmering, osv. Vi arbetar i Microsoft-baserade system såsom Dynamics 365, SharePoint och Power BI, som fått snabb spridning i hela näringslivet. Du behöver inte ha kunskap om dessa system sedan innan, det lär vi dig i jobbet.

“Som Backoffice har jag en central roll på Aktea så man känner att man verkligen bidrar till företaget. Ingen vecka är den andra lik och internchatten går varm när jag behöver kommunicera med alla konsulterna.” Amanda

Kompetenser och färdigheter

För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Klarar av att kombinera studierna med arbete 2 dagar i veckan
  • Är nyfiken på att lära dig mer om redovisning, ekonomistyrning, programmering, databaser, mm
  • Har grundläggande kunskaper i Officepaketet (Excel, Word, PowerPoint)
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Som person är du noggrann, duktig på att samarbeta och ansvarstagande

Villkor

Arbetstid: 15-20 timmar per vecka. Arbetet ska utföras under kontorstid (vardagar), men är i övrigt flexibelt och kan anpassas efter dina tenta perioder och inlämningar. Extra fokus på månadsskiftena där uppdrag sammanställs och faktureras.

Anställningsform: timanställning. Du behöver ha inställningen att stanna en längre period för att bli säker på systemen.

Arbetsplats: du kommer att arbeta från Akteas kontor, centralt beläget i flygeln till ett 1600-tals palats i Gamla stan, Stockholm. Du kan även arbeta hemifrån vissa dagar.

Ansökan

Välkommen att ansöka med ditt CV eller Linkedin-länk.