You are currently viewing BDO – ett företag i utveckling

BDO – ett företag i utveckling

It’s happening at BDO. BDO is in a very expansive phase; new CEO, rapidly growing with new offices opening up and strategic acquisitions. This is a very exciting time to join the advisory and audit firm!

 

BDO – ett företag i utveckling

Nu händer det mycket på BDO. För ett par månader sedan fick vi en ny VD. Malin Nilsson, som har varit på bolaget i nästan 20 år, tar över ledarskapet för den snabbväxande rådgivnings- och revisionsbyrån. Malin är den första kvinnan på posten vilket ligger helt i linje med våra prioriteringar och värderingar.

– Det här är ett stort förtroende som jag tar mig an med enthusiasm! Jag tycker också att det visar vilka otroliga utvecklingsmöjligheter det finns hos oss. Visar du dig intresserad finns alla möjligheter att pröva olika vägar i din yrkesroll och ta dig an egna kunder här på BDO, säger Malin.

Att jobba mot tydliga mål som känns meningsfulla för medarbetarna är en framgångsfaktor. För att visualisera ett gemensamt mål för hela BDO har vi tagit fram Vision 2020. På ett övergripande plan handlar den om kundupplevelsen – att leverera bäst service av alla rådgivnings- och revisionsbyråer.

– Nu ser jag fram emot att driva vidare utvecklingsarbetet av visionen. För oss handlar det om att investera i personalen, utveckla våra tjänster och bli mer digitala. Oavsett roll så ska det bli enklare, effektivare och roligare att arbeta på BDO. Det är i slutändan engagerade medarbetare som bidrar till nöjda kunder, säger Malin.

Det är ingen tillfällighet att vi har branschens nöjdaste kunder. För femte året i rad hamnar vi högst i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätning av kundnöjdhet i branschen. Det beror på en medveten kontinuerlig satsning på våra medarbetare.

Vi är ett internationellt företag som finns i circa 160 länder. I Sverige har vi ett tjugotal kontor och växer på många håll i landet. Ett helt nytt kontor startas i Linköping och i Stockholm köpte vi nyligen upp tullspecialisten Tullsupport så att vi numera kan erbjuda fullskalig tullservice. Men framför allt så växer vi i södra Sverige. Så oavsett var du vill jobba efter skolan så finns vi där.

Just nu har vi flera juniora tjänster ute inom skatt, redovisning och revision. Du hittar dem här: www.bdo.se/karriar

 

Leave a Reply