You are currently viewing BDO växer!

BDO växer!

Nu har vi flyttat in på vårt nya kontor på Sveavägen. I måndags morse samlades över 250 förväntansfulla medarbetare i bistron när det var dags att klippa band och inviga det nya huvudkontoret. Flytten är ett viktigt strategiskt beslut och en del av vår vision om att skapa en arbetsmiljö där inspiration, trivsel och möten är nyckelfaktorer.

Fokus på medarbetare och kunder
Det nya kontoret är utformat för ett modernare och hälsosammare arbetssätt där medarbetarna och kunderna är i fokus. Det finns massor av mötesrum och konferensrum att boka upp samt att nya bistron serverar gott kaffe och erbjuder en trevlig miljö och naturlig mötesplats för både kunder samt medarbetare. 
- Vi är mycket stolta över att kunna visa upp vårt nya huvudkontor som vi tror kommer bidra till att BDO kan fortsätta växa. Vår vision är att vara bäst på service och flytten kommer bidra till vår fortsatta utveckling även här då nya huvudkontoret gör att vi kan öka andelen kundmöten och kundseminarier i våra egna lokaler, säger Jakob Tenselius, regionchef och auktoriserad revisor.

Aktivitetsbaserat kontor för att främja samarbete och gemenskap
På det nya kontoret arbetar man aktivitetsbaserat. Det betyder att aktiviteterna styr var man arbetar under dagen. Det finns olika ytor som passar flera arbetsuppgifter för att främja samarbete, gemenskap och kunskapsöverföring. 
- Vi tror att flytten och vårt nya arbetssätt kommer att kunna göra oss till en modern och attraktiv arbetsgivare en lång tid framöver med alla fördelar som nya kontoret och arbetssättet bidrar med, säger Tenselius.

Om oss:
BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer. Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Hos oss handlar det om att alltid erbjuda det lilla extra. Vi är ödmjuka inför våra kunders behov och är duktiga på att lyssna och förstå. Vi brinner för service, tycker om människor och vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Vi tror det är just det som gjort att vi för sjätte året i rad vunnit Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder, något som vi självklart är otroligt stolta över.

Vi växer och blir fler. Håll koll på våra lediga tjänster här: http://www.bdo.se/sv-se/karriar/student

Leave a Reply