Föreningen Ekonomerna

PwC’s studentprogram Management Consultation Academy (MCA) våren 2023

Employer: PwC

Description: Är du student och intresserad av PwC och Management Consulting? Då ska du söka till Management Consulting Academy i vår! Under programmet får du tillsammans med oss på PwC chansen att utveckla viktiga förmågor för att bli en duktig managementkonsult!

Management Consulting Academy består av tre moduler där du får ta del av lärorika workshops, inspirerande samtal och sociala aktiviteter. Vi kommer bland annat djupdyka kring frågeställningar som rör både näringslivet och offentlig sektor. Dessutom får du under programmet en mentor som du har möjlighet att diskutera frågor och funderingar med. 

Management Consulting Academy är en fantastisk möjlighet att starta vägen mot dina karriärmål och få en inblick i PwC:s nätverk av problemlösare!

Deadline: 23:e januari 2023

Klicka här för att ansöka!