Junior revisorer till Grant Thornton

Type: Heltid 

Location: Stockholm 

Start: September 2024

Vi söker dig som vill ta första klivet och utvecklas inom revision tillsammans med våra kunder i Stockholm. Tjänsten avser heltid med start i september 2024.

Vi erbjuder dig:

– En bra start på din karriär som lägger grunden för din framtida utveckling, genom varierande kunduppdrag och omfattande utbildning.
– En prestigelös och välkomnande organisation där alla är viktiga och får ta ansvar.
– Att tillsammans med teamet styra varifrån du jobbar för att skapa flexibilitet. Vi kompenserar också övertid som ett sätt att bidra till ett hållbart arbetsliv.

Att jobba inom revision:

– Du jobbar nära våra kunder – som ofta är entreprenörsföretag med stora ambitioner – och är med i dialogen med deras kontaktpersoner och beslutsfattare.
– Du genomför granskningar och analyser av exempelvis bolagets räkenskaper, förvaltning, bokslut och årsredovisningar.
– Du jobbar i både större och mindre kundteam, ofta mot olika branscher och verksamheter, för att skapa variation och nätverkande.

Vi söker dig som:

– Har universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi vid jobbstart. Inriktning mot redovisning eller motsvarande är meriterande.
– Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
– Har grundläggande kunskaper i Excel.
– Gärna har erfarenhet av att jobba med service, försäljning, ekonomi eller varit ideellt engagerad under studietiden.
– Är relationsskapande, ansvarstagande och initiativtagande.

Rekryteringsprocessen:

Tjänsten avser heltid med start i september 2024. Ansök smidigt med CV, universitetsbetyg och några korta urvalsfrågor på nästa sida. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 december. Ansök via denna länk på Grant Thorntons hemsida:

https://karriar.grantthornton.se/jobs/3076137-juniora-revisorer-stockholm