Vi på Titan Beslag sysslar med att lösa vardagsproblem för våra kunder. Vi är specialiserade på moderna lösningar för fastigheten; främst inom bokning, passersystem, porttelefoni och postlogistik. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa utbud av högkvalitativa produkter till alla typer av projekt, både nybyggen och befintligt bestånd. Vi ser till att alltid ha nöjda kunder genom ett noga utvalt sortiment och framförallt stort fokus på en service i världsklass.

De produkter vi säljer är plockade från seriösa och välkända leverantörer I Sverige och håller hög klass. Genom att också hjälpa till I hela ledet från offertstadiet hela vägen till att produkterna driftsatts ser vi också till att våra kunder kan känna sig trygga genom hela affären.

Våra kunder och leverantörer förväntar sig högst ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvar. Vi bedriver en transparent verksamhet med policy att alltid nå den rådande standarden, om inte överträffa den. Vi väljer samtidigt leverantörer efter deras ansvar, certifikat, miljökrav och metoder för exempelvis transport.

Alla som jobbar på Titan beslag medverkar i utvecklingen mot mer moderna och säkra hem och företag. Vi behåller alltid vår jordnära, pålitliga och serviceinriktade mentalitet. Kunden står i fokus och du ska oavsett avdelning alltid bemöta kunder med kunskap och vara hjälpsam. Vi välkomnar dig till en kamratlig miljö där vi kan utveckla din kompetens. Alla nya tar med sig något nytt till bordet.

Vi söker alltid nya duktiga kollegor som vill hjälpa till att både förbättra våra och våra kunders förutsättningar. Att kunna arbete med många projekt samtidigt, ha koll på kunders specifika behov och nå uppsatta mål inom deadline är alla viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Vi ser också till att ha en bra gemenskap i en platt organisation där allas röst väger in i besluten vi tar för företagets framtid. Kanske hörs vi i framtiden!

X