Financial consultant for Svalner

Employer: Svalner

Type: Full-time (fluency in Swedish required)

Start: Autumn 2023

Vi söker ekonomer som vill ta chansen att bli en del av vårt team inom Financial Due Dilligence, Transaction Services, till hösten 2023!

Svalner är Sveriges ledande oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Tillsammans är vi mer än 100 kollegor som arbetar med skatterådgivning, finansiell rådgivning samt redovisning. Vi är en del av det internationella nätverket WTS Global som är verksamt i mer än 100 länder. Vårt transaction services team har omfattande erfarenhet av komplexa transaktioner och erbjuder expertrådgivning till private equity-fonder, fastighetsbolag och andra förvärvsintensiva bolag.

Vad kan vi erbjuda?

Som consultant kommer du främst att arbeta med uppdrag inom finansiell due diligence, vendor due diligence och vendor assistance. Du kommer även att vara delaktig i närliggande typer av uppdrag inom värdering och finansiell modellering. Våra kunder utgörs främst av private equity-fonder, fastighetsbolag och andra förvärvsintensiva bolag.

På Svalner arbetar du tillsammans med flera av Sveriges främsta transaktions- och skatterådgivare vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en mycket affärsmässig och driven organisation.

Hos oss kommer du att få ett stort ansvar snabbt och en möjlighet att arbeta nära delägare, transaktionsrådgivare, skattejurister samt intressanta kunder. Har du rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter hos oss på Svalner.

Kvalifikationer

Du har företrädesvis en masterexamen inom ekonomi samt ett starkt intresse för finansiell analys, redovisning och värdering. Vi söker såväl nyexaminerade kandidater samt kandidater med upp till tre års erfarenhet från revisionsbyrå eller motsvarande.

För att lyckas hos oss är affärsmässighet och förmågan att förstå våra klienters verksamhet central, du måste brinna för att leverera på högsta nivå med frihet under ansvar och uppskatta värdeskapande rådgivning.

Arbetet kräver att du är analytisk och noggrann med ett högt eget driv. Eftersom vi vill bygga vidare på en väl sammanhållen grupp lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel, vilket gör att vi ser framför oss en positiv, kommunikativ och prestigelös person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och håller en hög stilistisk nivå i skrift. Det är även en fördel om du är väl förtrogen med avancerat arbete i Excel.

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö viktigt för oss.

Intervjuer kommer att ske under hösten 2022 och våren 2023 för tillsättning hösten 2023. Vi ber dig bifoga betyg från universitet och gymnasium samt eventuella andra intyg tillsammans med CV och personligt brev. Ditt personliga brev vill vi ska ge en kort summering av din personliga profil och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för Svalner.

Välkommen med din ansökan!

Link: Klicka här för att ansöka!