Juniora revisorer

Employer: Grant Thornton
Type: Full-time

Start: January or September 2025

 
Vi erbjuder dig:

En bra start på din karriär som lägger grunden för din framtida utveckling, genom varierande kunduppdrag och omfattande utbildning. En prestigelös och välkomnande organisation där alla är viktiga och får ta ansvar.
Att tillsammans med teamet styra varifrån du jobbar för att skapa flexibilitet. Vi kompenserar också övertid som ett sätt att bidra till ett hållbart arbetsliv.

Att jobba inom revision:

Du jobbar nära våra kunder – som ofta är entreprenörsföretag med stora ambitioner – och är med i dialogen med deras kontaktpersoner och beslutsfattare. Du genomför granskningar och analyser av exempelvis bolagets räkenskaper, förvaltning, bokslut och årsredovisningar. Du jobbar i både större och mindre kundteam, ofta mot olika branscher och verksamheter, för att skapa variation och nätverkande.

Vi söker dig som:

Har universitets- eller högskoleexamen inom företagsekonomi vid jobbstart. Inriktning mot redovisning eller motsvarande är meriterande.
Har läst handelsrätt, beskattningsrätt eller motsvarande juridisk kurs. Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Gärna har grundläggande kunskaper i Excel. Gärna har arbetslivserfarenhet inom service, försäljning eller ekonomi. Är relationsskapande, ansvarstagande och initiativtagande.

Rekryteringsprocessen:

Tjänsten avser heltid med start i januari eller september 2025. Ansök smidigt med CV och dina universitets- eller högskolebetyg. Rekryteringsprocessen inleds med en digital intervju med en chatbot följt av arbetspsykologiska tester. Läs mer om vår rekryteringsprocess här.

Sista ansökningsdag är den 18 augusti och därefter kommer vi börja hantera ansökningarna.