Vill du bli vår nya kollega på Operations?

Employer: Enter Fonder

Location: Stockholm

Type: Part-time, Full-time during summer

Last day to apply: 24/04/30

Start date: May

Den vi söker

Vi söker dig som vill arbeta deltid som timanställd inom vår Operationsavdelning, som ansvarar för administrationen av företagets fonder och förvaltningsuppdrag. Arbetet är utvecklande och fördjupar dina kunskaper inom värdepappershantering, kundhantering samt fondregelverk. I dina uppgifter ingår:

  • Uppföljning av portföljvärdering och NAV-beräkningar
  • Genomförande och utveckling av interna kontrollprocesser
  • Position och transaktionsavstämningar
  • Hantering av kundhandlingar samt fondordrar
  • Medverkan vid rapportering till berörda myndigheter

Anställningen är en timanställning förlagd till kontorstid 1-2 dagar i veckan. Under sommaren kommer arbetet att ske på heltid under 6-8 veckor.

Är du vår nya kollega?

Stort engagemang, samarbetsförmåga, noggrannhet och initiativförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas och trivas hos oss.

Vi ser gärna att du har ca 2 år kvar på din akademiska utbildning som civilekonom eller civilingenjör med finansiell inriktning. Du har ett brinnande intresse för de finansiella marknaderna samt ett gott siffersinne.

Välkommen att skicka in din ansökan

Har du frågor eller vill söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-mail till:

ulrica.alexandercloud@enterfonder.se  | 070-693 57 42

Tjänsten tillsätts i maj eller tidigare enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 30 april 2024.

Se mer information på https://enterfonder.se/om-oss/lediga-tjanster/

Om Enter Fonder

Enter Fonder grundades år 1999. Idag är vi en välkänd aktör i finansbranschen med stort fokus på hållbarhet i våra fonder. Vi förvaltar för närvarande 7 fonder som investerar i framför allt svenska aktier och svenska räntebärande värdepapper. Kundkretsen består av institutionella investerare, banker, försäkringsbolag och andra distributörer på den svenska fondmarknaden.
Vi är 17 medarbetare – innefattande ledning, förvaltning, marknadsavdelning och operations – som sitter i centralt belägna lokaler i Mood-kvarteret. Vi är ett dynamiskt och sammansvetsat team med stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss.